I slutten av februar 2024 ble Hagen & Holm tildelt «Stakebåten» av Nordreisa ordfører Hilde Nyvoll. Dette er kommunens høyeste utmerkelse for god innsats.

Her er kommunens egne ord:

I hjertet av Nordreisa har en unik duo, Jørn Holm og Bjarne Hagen, ikke bare skapt et spektakulært sparkeløp, men også vevd sammen et fellesskap med sin lidenskap og kreativitet. Gjennom deres arbeid med Arctic Open Downhill har de skapt mer enn bare et arrangement; de har tent en gnist av samhold og glede som nå anerkjennes av selveste ordføreren. 

Mandag 26. februar kl. 09.00 ble et spesielt møte avholdt på rådhuset i Nordreisa, der Jørn Holm og Bjarne Hagen, bedre kjent som duoen bak Arctic Open Downhill, ble hedret for sitt bemerkelsesverdige engasjement i lokalsamfunnet. Innkallingen til ordførerens kontor kom gjennom en uventet oppdatering på Facebook-siden til Arctic Open Downhill, en populær årlig begivenhet som har satt Sørkjosfjellet og Nordreisa på kartet.

Siden starten i 2019 har Hagen og Holm vært drivkraften bak Arctic Open Downhill, et unikt sparkeløp som har vokst til å bli en folkefest elsket av både store og små. Dette arrangementet, sammen med Sommershow, egenprodusert julesang, bidrag til kampanjen “Handle lokalt”, og andre aktiviteter har ikke bare skapt liv og røre i kommunen, men også bidratt til å forsterke bolysten og det positive omdømmet til Nordreisa.

Kommunen anerkjenner innsatsen til individer og grupper som bidrar positivt til fellesskapet, og det er nettopp hva Hagen & Holm har oppnådd gjennom sitt engasjement. I henhold til kommunens retningslinjer for tildeling av oppmerksomhet, er en «Stakebåt og nål i sølv» blant de høyeste utmerkelsene som kan tildeles. Denne anerkjennelsen gis som et symbol på verdifull innsats for å skape en lysere fremtid for Nordreisa, og er forbeholdt ansatte, politikere og eksterne personer som gjennomgår en streng vurderingsprosess av ordføreren selv.

Møtet på rådhuset var ikke bare en anerkjennelse av Hagen & Holms innsats gjennom årene, men også en bekreftelse på at deres arbeid har gjort en reell forskjell for samfunnet. Ved å skape arrangementer som Arctic Open Downhill, har de bidratt til å bringe mennesker sammen, fremme fellesskap og skape uforglemmelige minner for innbyggerne i Nordreisa.

Ordføreren uttrykte stor takknemlighet for duoen under møtet, og understreket viktigheten av deres arbeid for kommunen. Det er tydelig at Hagen & Holms dedikasjon ikke bare har beriket livene til mange, men også satt en høy standard for samfunnsengasjement i Nordreisa.

Denne mandagen, i en sjelden og høytidelig sammenkomst på rådhuset, ble deres utrettelige innsats og bidrag til lokalsamfunnet hedret.